2018-08-12 18:25

Efter 365 spelade matcher i storm, regn och solsken är nu den 28e upplagan av Färgelanda Cup färdigspelad. Vi hoppas ni har trivts här i Färgelanda och kommer tillbaka till oss nästa år!

Färgelanda IF tackar alla spelare, lagledare och anhöriga för en härlig cup-helg! Även stort tack till alla funktionärer och våra sponsorer!

Det finns fler bilder från söndagen upplagda på hemsidan

Glöm inte att fylla i vår enkät!

Hoppas vi ses i Färgelanda nästa år vecka 32.

2018-08-12 18:10

Vi efterlyser ett par borttappade pilotglasögon (genomskinliga) som en spelare tappat i helgen. Om någon sett detta så ring eller maila till oss på kansliet så blir tjejen jätteglad!

2018-08-12 17:40

Nu är alla slutsegrare utsedda och vi gratulerar dessa lag:
P12: Backatorp IF 1
F12: Munkedals IF

F13-14: Floda BoIF
F15-16: Älvängens IK

P13: IFK Trollhättan
P14: Vårgårda IK
P15-16: Vänersborgs FK

Vi säger även stort grattis till Backatorp IF som tog hem pris som bästa förening efter att båda de deltagande lagen från föreningen kommit till A-final.

Självklart vill vi även tacka övriga lag för en jättebra insats. Tack även till alla supporters och till alla våra viktiga sponsorer!

2018-08-10 22:10

Årets cupstart var den stormigaste i cupens historia men nu hoppas vi det är färdigblåst för i år.

Färgelanda fotoklubbs bilder från dagen finns nu inlagda här på hemsidan under cupbilder

2018-08-08

Vi vill uppmärksamma er på att det råder totalt grill- och eldningsförbud i hela Västra Götalands län.

Observera att förbudet innefattar grillning i egen trädgård samt fasta grillplatser, användning av campingkök eller engångsgrillar, grillning på campingar med mera. Förbudet omfattar användning av grillkol, ved, gasol, t-sprit eller andra fasta, flytande eller gasformiga bränslen.

Mer info på länsstyrelsens hemsida

2018-08-06

På onsdag är sista chansen att förbeställa årets cuptröja så att de finns klara när ni anländer hit till oss! snygga t-shirt och hood från Klubbhuset - Reichen SportMer info

Inloggningen för laguppställning ska funka utan problem men maila oss om du ändå har problem att logga in.

2018-08-05

Matchprogrammet i P11 har uppdaterats för lagen Hönö IS Röd, Öreåsen Rockets, IFK Arvika lag Blå och röd.

I F13-14 finns en uppdatering av B-semi 1.

Matchprogram

2018-08-03

Det är en del som har problem att logga in i lagadmin. Det ska förhoppningsvis vara löst senast måndag kväll. Har du problem så skicka gärna ett mail till fargelanda.if@telia.com.

2018-08-01

Nu ska samtliga lags ansvariga ledare ha fått inloggningsuppgifter för att lägga in laguppställningar och ändra kontaktuppgifter i Lagadmin.

Gå gärna in redan nu och lägg in er laguppställning. Komplettera gärna kontaktuppgifterna med ytterligare lagledare.

Inloggningsuppgifterna har skickats till e-postadressen ni uppgav vid anmälan. Om ni inte har fått uppgifterna så kontrollera skräppostmappen och sedan kontakta oss via mail.

2018-07-24

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Observera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram
Gästkortslista

2018-05-28

Vi har sen en tid tillbaka nåt taket på hur många lag som vi kan ta emot till årets upplaga och just nu jobbar vi med att de 142 lagen ska få en toppen-helg hos oss i augusti!

Idag har vi skickat ut mail med lite mer info till ansvariga lagledare.

2017-10-17

Nu finns inbjudan till Färgelanda Cup 2018 här på hemsidan!

Läs hela inbjudan och anmäler er sedan till sommarens höjdpunkt!