2019-08-11 23:30

Färgelanda IF tackar alla spelare, lagledare och anhöriga för en härlig men blöt cup-helg! Även stort tack till alla funktionärer och våra sponsorer!

Det finns cupbilder att titta på som vår duktiga fotograf från Färgelanda fotoklubb tagit under lördag och söndag.

Glöm inte att fylla i vår enkät!

Hoppas vi ses i Färgelanda nästa år vecka 32.

2019-08-11 21:15

Grattis till följande vinnare i årets cup!
P12: Vänersborgs FK
F12: IFK Björkö

F13-14: IK Arvika Fotboll Röd
F15-16: IK Rössö

P13: Melleruds IF
P14: IFK Trollhättan
P15-16: Floda BoIF

Vi säger även stort grattis till Backatorp IF som tog hem pris som bästa förening efter att båda de deltagande lagen från föreningen kommit till A-final.

Självklart vill vi även tacka övriga lag för en jättebra insats. Tack även till alla supporters och till alla våra viktiga sponsorer!

2019-08-11 17:10

Nu är snart samtliga matcher färdigspelade i årets cup. Stort grattis till IK Arvika Fotboll som får pris för bästa förening. På bilden nedan syns F13-14-laget som vann sin åldersklass.

2019-08-02

Matchprogrammet har uppdaterats med nytt spelschema i P11 pga avhopp från Melleruds IF.

Det nya matchprogrammet innehåller även mindre ändringar i den inledande informationen och vi har ett nytt telefonnummer till tävlingskansliet så se till att ladda ner det senaste om ni tar med till cupen.

Glöm inte heller att förbeställa cuptröjor senast torsdag 8/8.

Matchprogram

2019-07-26

Nu ska samtliga lags ansvariga ledare ha fått inloggningsuppgifter för att lägga in laguppställningar och ändra kontaktuppgifter i Lagadmin.

Gå gärna in redan nu och lägg in er laguppställning. Komplettera gärna kontaktuppgifterna med ytterligare lagledare.

Inloggningsuppgifterna har skickats till e-postadressen ni uppgav vid anmälan. Om ni inte har fått uppgifterna så kontrollera skräppostmappen och sedan kontakta oss via mail

2019-07-22

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Observera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram
Gästkortslista

2019-06-18

Vi har nu 141 anmälda lag till årets cup och det är fullt på planer och förläggningar. På grund av avhopp finns det fortfarande en plats i P12 och även i F15-16 kan det finnas utrymme för ytterligare lag. Om ni vill vara med men inte hunnit anmäla er går det självklart bra att anmäla för att stå på reservlistan.

I går har vi skickat ut e-post till lagledarna i de anmälda lagen med lite mer information.

Passa även på att boka campingplats på vår cup-camping.

2018-11-14

Inför Färgelanda Cup 2019 ändrar vi så att 13-14 -åringarna spelar på 9-manna. Ni hittar all information i inbjudan ovan.

Nu är anmälan öppnad så anmäler er så fort ni kan. Cupen brukar bli full långt innan sista anmälningsdatum.