2015-08-02

Vi har tyvärr fått ett avhopp i F15-16 och har därför fått göra en ny lottning i grupp B. Öna SK utgår och det blir en 4-grupp. Uppdaterat spelschema finns i matchprogrammet:
Matchprogram

2015-07-30

Nu ska samtliga lags ansvariga ledare ha fått inloggningsuppifter för att lägga in laguppställningar och ändra kontaktuppgifter i Lagadmin. Gå gärna in redan nu och lägg in er laguppställning. Komplettera gärna kontaktuppgifterna med ytterligare lagledare. Inloggningsuppgifterna har skickats till e-postadressen ni uppgav vid anmälan. Om ni inte har fått uppgifterna så kontakta fargelanda.if@telia.com.

2015-07-29

Vi har gjort några justeringar i matchprogrammet som berör matcher på fredag i F11 grupp C, F12 grupp B och P12 grupp D. Matchprogrammet kan laddas ner här: Matchprogram

2015-07-21

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Observera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram
Gästkortslista

För presentation av er förening vid invigningsmarschen vill vi att varje förening fyller i nedanstående formulär:
Invigningsformulär
(Vid flera lag för föreningen ansvar det äldsta laget och flicklaget om det finns två lika gamla)

2015-07-14

I väntan på matchprogrammet, som kommer att vara klart i nästa vecka, kommer här en lista med tiden för första matchen för alla lag. Det är framför allt för att ni ska kunna börja att planera era resor hit. Observera att det precis som resten av spelschemat kan komma att ändras fram tills cupen startar.

Första matcher (pdf-format)

2015-06-24

Nu är det klart hur årets snygga cuptröja kommer att se ut!

Tröjorna kommer att säljas av Klubbhuset / Reichen Sport AB som är på plats under helgen vid Höjdenplanerna (7-manna). Det är en bra idé att förbeställa så att era cuptröjor finns klara när ni kommer till cupen. Mer info finns i nedanstående beställningsformulär:
Beställningsformulär (excel-format)
Beställningsformulär (pdf-format)

Mer info och beställning: erik@klubbhuset.com

2015-06-23

Innan midsommar skickade vi ut ett mail till kontaktpersonerna (ansvariga ledare) för de anmälda lagen. Mailet innehöll bland annat lite information om vår jubileumsfestival.

"Vi fyller som sagt 25 år och kommer därför att anordna en jubileumsfestival på fredag kväll. Mer information om programmet kommer framöver men det planeras en invigningsmarsch med alla lagen till festivalområdet i centrum. Marschen kommer att starta kl 19.45 från Höjdenplanerna (7-manna).

Med hänsyn till jubileumsfestivalen kommer de första matcherna att starta lite tidigare än vanligt. Första matchstart på fredagen för 11-mannalagen kommer vara kl 13.00 och för 7-mannalagen kl 12.35. Matchprogrammet kommer finnas på vår hemsida under vecka 30."

2015-04-13

Vi har just nu 136 anmälda lag till årets cup och även om vi vet att det är väldigt många fler som gärna vill vara med har vi tyvärr inte plats för fler. Anmälningarna fördelar sig jämnt över de olika klasserna men vi kan fortfarande pressa in ett lag i F13-14 och ett lag i F15-16. Precis som tidigare går det fortfarande bra att anmäla sig som reservlag. Har ditt lag inte betalt anmälningsavgiften så glöm inte att göra det omgående!

Så här härligt vårväder var det i Färgelanda i förmiddags!

Snart fotboll på gräs

2015-03-10

Det är väldigt många som vill komma till Färgelanda och spela fotboll i augusti och vi är nu tvungna att sätta stopp i klasserna P11, P12 och F12. Det finns ett fåtal platser kvar i övriga 7-manna-klasser samt totalt knappt 20 platser kvar i 11-manna-klasserna. Det går fortfarande bra att anmäla sig som reservlag i de klasser som är fulla.

2015-02-04

Nu är det nästan precis 6 månader kvar till 25:e upplagan av Färgelanda Cup! Anmälningarna till årets cup ramlar in snabbare än vad vi varit med om något år tidigare så vänta inte med att anmäl ditt lag!

I år planerar vi att ha en aktivitet på fredagskvällen för att fira att cupen fyller 25 år. Planeringen är i full gång för detta och vi återkommer med mer information längre fram men räkna med att de första matcherna behöver starta några timmar tidigare än vanligt på fredagen, troligen kring lunch.

Passar även på att bjuda på en bild på hur våra planer på Högalid ser ut just idag!

Snöigt Högalid

2014-10-15

Så här i höstrusket är det dax att börja tänka på nästa sommar och anmäla ert lag till 25:e upplagan av Färgelanda Cup. Det kommer ni inte att ångra, det lovar vi!

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi i Färgelanda IF längtar redan till helgen vecka 32!

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Färgelanda Cup 7-9 aug 2015!