2015-08-11

Om ni missade att köpa vår snygga cuprtröja går det bra att göra det direkt från Klubbhuset. Använd följande länk: Klubbhuset beställning

2015-08-10

Tack allesammans som bidrog till en lyckad 25:e upplaga av Färgelanda Cup! Hoppas vi ses nästa sommar igen! Glöm inte heller vår inomhuscup för 10-12 åringar 19 mars.

Nu finns de sista bilderna upplagda under cupbilder Stort tack till alla duktiga fotografer!

Hjälp oss att fylla i vår enkät här på hemsidan så vi kan bli ännu lite bättre till nästa år!

Avslutar med en bild på våra allra yngsta funktionärer :)

god återväxt i Färgelanda IF

2015-08-09 19:35

Efter nästan 350 spelade matcher är nu cupen slut för denna gången! Vi vill gratulera följande segrare:

F11 - H.E.F Valbo BK
F12 - Vänersborgs FK Vit
P10 - IFK Trollhättan
P11 - Vänersborgs IF
P12 - IFK Uddevalla
F13/14 - Bengtsfors IF
F15-16 - Vänersborgs IF
P13 - Utbynäs SK
P14 - Västra Frölunda IF
P15/16 - Vänersborgs IF

Självklart vill vi även tacka övriga lag för en jättebra insats. Tack även till alla supporters och till alla våra viktiga sponsorer!

Kom ihåg att fylla i vår enkät

Fler bilder kommer in på hemsidan under kvällen och morgondagen.

2015-08-09 19:25

Vi säger stort grattis till Vänersborgs IF som vann pris som bästa förening! Tätt efter på en andra plats kom Södra Skärgårdens IK!

grattis Vänersborgs If till bästa förening

2015-08-09 14:05

Solen skiner och det är full fart med slutspel på alla planer! Vi önskar alla lag lycka till!

Nu finns det fler bilder både från i fredags och igår utlagda på hemsidan.

2015-08-08 22:10

När mörkret nu sänker sig över förläggningen kan vi summera en härlig fotbollsdag med massor av glada spelare och supporters. I många åldersklasser är gruppspelen färdigspelade och imorron väntar spännande slutspel.

Det finns massor med nya bilder inlagda på hemsidan under cupbilder

2015-08-08 10:35

Våra fotografer från Färgelanda fotoklubb jobbade på bra under gårdagen och deras bilder är nu utlagda på hemsidan.
Cupbilder

Gilla oss även på Facebook för ännu fler bilder www.facebook.com/fargelandacup

2015-08-08 10:20

Nu är gruppspelet i full gång på samtliga planer och nu kommer även solen fram och skiner över alla fotbollsspelare.

Vi vill passa på att gratulera H.E.F Valbo som tog hem priset igår för bästa stämningshöjande föreningen. De kämpade väl tillsammans med många andra och höll dessutom ut längst framför scenen. Priset på 1000 kr tilldelades de direkt från scenen.

grattis HEF Valbo

2015-08-07 23:33

Nu är den 25e upplagan av Färgelanda Cup officiellt invigd! Stort tack till all föreningar som deltog vid invigningsmarschen och bidrog till den höga stämningen! Fantastiskt kul att se så många glada fotbollsspelande ungdomar.

De första bilderna, som tas av våra duktiga fotografer från Färgelanda Fotoklubb finns nu på hemsidan.
Cupbilder

2015-08-05 17:30

Vi har gjort en mindre justering av spelschemat som påverkar P13 grupp B. Sista gruppspelsmatchen mellan Högsäters GF och Habo IF är tidigarelagd. Uppdaterat spelschema finns i matchprogrammet:
Matchprogram

2015-08-05

Nu är det mindre än 2 dagar kvar tills vi drar igång! Kan lova att det jobbas för fullt för att allt ska vara klart när lagen kommer.

Vill påminna de föreningar som inte skickat in information om föreningen för presentation i samband med invigningen att göra det snarast. Äldsta laget i föreningen ansvarar för att det blir gjort.

Invigningsformulär

Dessa föreningar har redan fyllt i formuläret: Bengtsfors IF, Färgelanda IF, GillebyStala Orust FC, Gånghester SK, H.E.F Valbo BK, Herrestads AIF, Köla/Koppom, Melleruds IF, Skiljebo SK, SMEDBY AIS, Sollebrunns AIK, Stenstorps if, Södra Skärgårdens IK, Tidaholms Giff, Utbynäs SK, Vinbergs IF, Vänersborgs IF, Värnamo Södra FF, Västra Mark, Älvängens IK, Øreåsen IL (listan uppdateras inte automatiskt)

2015-08-02

Vi har tyvärr fått ett avhopp i F15-16 och har därför fått göra en ny lottning i grupp B. Öna SK utgår och det blir en 4-grupp. Uppdaterat spelschema finns i matchprogrammet:
Matchprogram

2015-07-30

Nu ska samtliga lags ansvariga ledare ha fått inloggningsuppifter för att lägga in laguppställningar och ändra kontaktuppgifter i Lagadmin. Gå gärna in redan nu och lägg in er laguppställning. Komplettera gärna kontaktuppgifterna med ytterligare lagledare. Inloggningsuppgifterna har skickats till e-postadressen ni uppgav vid anmälan. Om ni inte har fått uppgifterna så kontakta fargelanda.if@telia.com.

2015-07-29

Vi har gjort några justeringar i matchprogrammet som berör matcher på fredag i F11 grupp C, F12 grupp B och P12 grupp D. Matchprogrammet kan laddas ner här: Matchprogram

2015-07-21

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Observera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram
Gästkortslista
Laguppställning i pappersformat

För presentation av er förening vid invigningsmarschen vill vi att varje förening fyller i nedanstående formulär:
Invigningsformulär
(Vid flera lag för föreningen ansvar det äldsta laget och flicklaget om det finns två lika gamla)

2015-07-14

I väntan på matchprogrammet, som kommer att vara klart i nästa vecka, kommer här en lista med tiden för första matchen för alla lag. Det är framför allt för att ni ska kunna börja att planera era resor hit. Observera att det precis som resten av spelschemat kan komma att ändras fram tills cupen startar.

Första matcher (pdf-format)

2015-06-24

Nu är det klart hur årets snygga cuptröja kommer att se ut!


Tröjorna kommer att säljas av Klubbhuset / Reichen Sport AB som är på plats under helgen vid Höjdenplanerna (7-manna). Det är en bra idé att förbeställa så att era cuptröjor finns klara när ni kommer till cupen. Mer info finns i nedanstående beställningsformulär:
Beställningsformulär (excel-format)
Beställningsformulär (pdf-format)

Mer info och beställning: erik@klubbhuset.com

2015-06-23

Innan midsommar skickade vi ut ett mail till kontaktpersonerna (ansvariga ledare) för de anmälda lagen. Mailet innehöll bland annat lite information om vår jubileumsfestival.

"Vi fyller som sagt 25 år och kommer därför att anordna en jubileumsfestival på fredag kväll. Mer information om programmet kommer framöver men det planeras en invigningsmarsch med alla lagen till festivalområdet i centrum. Marschen kommer att starta kl 19.45 från Höjdenplanerna (7-manna).

Med hänsyn till jubileumsfestivalen kommer de första matcherna att starta lite tidigare än vanligt. Första matchstart på fredagen för 11-mannalagen kommer vara kl 13.00 och för 7-mannalagen kl 12.35. Matchprogrammet kommer finnas på vår hemsida under vecka 30."

2015-04-13

Vi har just nu 136 anmälda lag till årets cup och även om vi vet att det är väldigt många fler som gärna vill vara med har vi tyvärr inte plats för fler. Anmälningarna fördelar sig jämnt över de olika klasserna men vi kan fortfarande pressa in ett lag i F13-14 och ett lag i F15-16. Precis som tidigare går det fortfarande bra att anmäla sig som reservlag. Har ditt lag inte betalt anmälningsavgiften så glöm inte att göra det omgående!

Så här härligt vårväder var det i Färgelanda i förmiddags!

Snart fotboll på gräs

2015-03-10

Det är väldigt många som vill komma till Färgelanda och spela fotboll i augusti och vi är nu tvungna att sätta stopp i klasserna P11, P12 och F12. Det finns ett fåtal platser kvar i övriga 7-manna-klasser samt totalt knappt 20 platser kvar i 11-manna-klasserna. Det går fortfarande bra att anmäla sig som reservlag i de klasser som är fulla.

2015-02-04

Nu är det nästan precis 6 månader kvar till 25:e upplagan av Färgelanda Cup! Anmälningarna till årets cup ramlar in snabbare än vad vi varit med om något år tidigare så vänta inte med att anmäl ditt lag!

I år planerar vi att ha en aktivitet på fredagskvällen för att fira att cupen fyller 25 år. Planeringen är i full gång för detta och vi återkommer med mer information längre fram men räkna med att de första matcherna behöver starta några timmar tidigare än vanligt på fredagen, troligen kring lunch.

Passar även på att bjuda på en bild på hur våra planer på Högalid ser ut just idag!

Snöigt Högalid

2014-10-15

Så här i höstrusket är det dax att börja tänka på nästa sommar och anmäla ert lag till 25:e upplagan av Färgelanda Cup. Det kommer ni inte att ångra, det lovar vi!

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi i Färgelanda IF längtar redan till helgen vecka 32!

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Färgelanda Cup 12-14 aug 2016!