Välkommen till Färgelanda Cup

Färgelanda Cup är en populär ungdomsturnering i fotboll för ungdomar mellan 10-16 år som varje år lockar drygt 130 lag. Matcherna spelas som 7-mannamatcher i åldrarna 10-12 år och som 11-manna i åldrarna 13-16 år. Cupen spelas alltid vecka 32 och den 25:e upplagan kommer att gå av stapeln 7-9 augusti 2015.

2015-02-04

Nu är det nästan precis 6 månader kvar till 25:e upplagan av Färgelanda Cup! Anmälningarna till årets cup ramlar in snabbare än vad vi varit med om något år tidigare så vänta inte med att anmäl ditt lag!

I år planerar vi att ha en aktivitet på fredagskvällen för att fira att cupen fyller 25 år. Planeringen är i full gång för detta och vi återkommer med mer information längre fram men räkna med att de första matcherna behöver starta några timmar tidigare än vanligt på fredagen, troligen kring lunch.

Passar även på att bjuda på en bild på hur våra planer på Högalid ser ut just idag!

Snöigt Högalid

2014-10-15

Så här i höstrusket är det dax att börja tänka på nästa sommar och anmäla ert lag till 25:e upplagan av Färgelanda Cup. Det kommer ni inte att ångra, det lovar vi!

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi i Färgelanda IF längtar redan till helgen vecka 32!

Vi hälsar alla hjärligt välkomna till Färgelanda Cup 7-9 aug 2015!