Välkommen till Färgelanda Cup

Färgelanda Cup är en populär ungdomsturnering i fotboll för ungdomar mellan 10-16 år som varje år lockar drygt 130 lag. Matcherna spelas som 7-mannamatcher i åldrarna 10-12 år och som 11-manna i åldrarna 13-16 år. Cupen spelas alltid vecka 32 och den 25:e upplagan kommer att gå av stapeln 7-9 augusti 2015.

2015-06-24

Nu är det klart hur årets snygga cuptröja kommer att se ut!

Tröjorna kommer att säljas av Klubbhuset / Reichen Sport AB som är på plats under helgen vid Höjdenplanerna (7-manna). Det är en bra idé att förbeställa så att era cuptröjor finns klara när ni kommer till cupen. Mer info finns i nedanstående beställningsformulär:
Beställningsformulär (excel-format)
Beställningsformulär (pdf-format)

Mer info och beställning: erik@klubbhuset.com

2015-06-23

Innan midsommar skickade vi ut ett mail till kontaktpersonerna (ansvariga ledare) för de anmälda lagen. Mailet innehöll bland annat lite information om vår jubileumsfestival.

"Vi fyller som sagt 25 år och kommer därför att anordna en jubileumsfestival på fredag kväll. Mer information om programmet kommer framöver men det planeras en invigningsmarsch med alla lagen till festivalområdet i centrum. Marschen kommer att starta kl 19.45 från Höjdenplanerna (7-manna).

Med hänsyn till jubileumsfestivalen kommer de första matcherna att starta lite tidigare än vanligt. Första matchstart på fredagen för 11-mannalagen kommer vara kl 13.00 och för 7-mannalagen kl 12.35. Matchprogrammet kommer finnas på vår hemsida under vecka 30."

2015-04-13

Vi har just nu 136 anmälda lag till årets cup och även om vi vet att det är väldigt många fler som gärna vill vara med har vi tyvärr inte plats för fler. Anmälningarna fördelar sig jämnt över de olika klasserna men vi kan fortfarande pressa in ett lag i F13-14 och ett lag i F15-16. Precis som tidigare går det fortfarande bra att anmäla sig som reservlag. Har ditt lag inte betalt anmälningsavgiften så glöm inte att göra det omgående!

Så här härligt vårväder var det i Färgelanda i förmiddags!

Snart fotboll på gräs

2015-03-10

Det är väldigt många som vill komma till Färgelanda och spela fotboll i augusti och vi är nu tvungna att sätta stopp i klasserna P11, P12 och F12. Det finns ett fåtal platser kvar i övriga 7-manna-klasser samt totalt knappt 20 platser kvar i 11-manna-klasserna. Det går fortfarande bra att anmäla sig som reservlag i de klasser som är fulla.

2015-02-04

Nu är det nästan precis 6 månader kvar till 25:e upplagan av Färgelanda Cup! Anmälningarna till årets cup ramlar in snabbare än vad vi varit med om något år tidigare så vänta inte med att anmäl ditt lag!

I år planerar vi att ha en aktivitet på fredagskvällen för att fira att cupen fyller 25 år. Planeringen är i full gång för detta och vi återkommer med mer information längre fram men räkna med att de första matcherna behöver starta några timmar tidigare än vanligt på fredagen, troligen kring lunch.

Passar även på att bjuda på en bild på hur våra planer på Högalid ser ut just idag!

Snöigt Högalid

2014-10-15

Så här i höstrusket är det dax att börja tänka på nästa sommar och anmäla ert lag till 25:e upplagan av Färgelanda Cup. Det kommer ni inte att ångra, det lovar vi!

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi i Färgelanda IF längtar redan till helgen vecka 32!

Vi hälsar alla hjärligt välkomna till Färgelanda Cup 7-9 aug 2015!