2016-07-25

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Observera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram
Gästkortslista

2016-07-09

Vi har fått in fler förbokningar av husvagnsplatser än vad vi har plats för och vi kan därför tyvärr inte ta emot fler bokningar. På grund av platsbrist finns i år ingen möjlighet att boka plats utan el. Det finns fortfarande möjlighet att förboka en tältplats. Har du bokat en husvagnsplats som du inte kommer använda så kontakta oss gärna via mail.

2016-06-12

Årets cuptröjor säljs av Klubbhuset / Reichen Sport AB som är på plats under helgen vid Höjdenplanerna (7-manna). Det är en bra idé att förbeställa så att era cuptröjor finns klara när ni kommer till cupen.

Nedan ser ni hur årets snygga tröjor kommer att se ut!

Cupens t-shirt

Priser vid förbeställning:
Cuptröja med logga på bröstet: 100 kr
Cuptröja inkl namn och nummer på ryggen: 180 kr
(På plats under cupen kommer tröjorna kosta 120 kr respektive 200 kr)

Mer info och beställning

2016-04-28

Nu har vi även fullt i F12 men har fortfarande någon plats kvar i F15-16 respektive P13. Det går fortfarande bra att ställa sig på reservplats i övriga klasser.

2016-04-07

Nu har vi 136 anmälda lag till årets cup och det finns endast kvar 2 platser till P13, 2 platser i F15-16 och 1 plats i F12. Det går fortfarande bra att anmäla sig som reservlag i de klasser som är fulla. Har ditt lag inte betalt anmälningsavgiften så glöm inte att göra det omgående!

2016-01-02

God fortsättning på fotbollsåret 2016!

Börja året med att anmäla ert lag till Färgelanda Cup den 12-14 augusti 2016.

Aldrig tidigare har vi haft så många anmälda lag den 1 januari så vänta inte med att anmäla ditt lag, speciellt inte om ni är flera lag från samma förening. Vi kan tyvärr inte ta emot fler än ca 135 lag så det kommer vara fullt långt innan anmälningstiden går ut.

2015-10-04

När löven börjar falla från träden och dagarna blir kortare och kortare tycker vi det är dax att ni planerar in en av nästa sommars höjdpunkter, nämligen Färgelanda Cup 12-14 augusti.

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi ser redan nu fram emot en fantastisk fotbollshelg i Färgelanda nästa sommar och hoppas vi får dela den med er!

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Färgelanda Cup 12-14 aug 2016!