Välkommen till Färgelanda Cup

Färgelanda Cup är en populär ungdomsturnering i fotboll för ungdomar mellan 10-16 år som varje år lockar drygt 130 lag. Matcherna spelas som 7-mannamatcher i åldrarna 10-12 år och som 11-manna i åldrarna 13-16 år. Cupen spelas alltid vecka 32 och den 24:e upplagan kommer att gå av stapeln 8-10 augusti 2014.

2014-07-28

Nu ska samtliga lags ansvariga ledare ha fått inloggningsuppifter för att lägga in laguppställningar och ändra kontaktuppgifter i Lagadmin. Gå gärna in redan nu och lägg in er laguppställning. Komplettera gärna kontaktuppgifterna med en ytterligare lagledare. Inloggningsuppgifterna har skickats till e-postadressen ni uppgav vid anmälan. Om ni inte har fått uppgifterna så kontakta fargelanda.if@telia.com.

2014-07-27

Vi har fått flyttat några matcher på lördagen i åldersklasserna F11, P10 och P11. Detta påverkar lagen Älvängens IK / 1, IK Rössö, Vänersborgs FK, Munkedals IF, Morlanda / Gilleby, Södra Skärgårdens IK, IFK Öxnevalla, Wargöns IK, Färgelanda IF, Kode IF, Stora Mellby Sk och Hönö IS. Se uppdateringar i matchprogram:

Matchprogram

2014-07-20

Nu finns matchprogrammet med spelschema och övrig information att ladda ner på hemsidan. Obsevera att spelschemat kan komma att ändras ända fram tills cupen är igång. Håll därför utkik här på hemsidan.

De lag som har gästkort ska skriv ut och fyll i nedanstående gästkortslista. Denna ska lämnas till er husvärd vid incheckningen.

Matchprogram

Gästkortslista

2014-07-16

Med lite drygt 3 veckor kvar till cupen jobbar vi för fullt med matchprogrammet. Det kommer att läggas ut här på hemsidan under nästa vecka (vecka 30).

2014-05-26

I slutet av förra veckan skickade vi ut mail till samtliga anmälda lag där motståndarna i respektive åldersklass framgick. Mailet skickades till de adresses ni uppgett vid anmälan.

2014-05-22

I år är vi glada att vi tillsammns med Dalslands Folkhögskola kan erbjuda övernattning för anhöriga i folkhögskolans elevrum. Mer information inkl kontaktuppgifter finns här:
Boende på Folkhögsskolan

2014-05-20

Vi har nu fått in betydligt fler husvagnsbokningar till vår camping än vad våra 110 elplatser räcker till. Därför kan vi tyvärr inte garantera elanslutning till flera men det kommer att finnas plats att ställa upp sin husvagn utan el på ett område i närheten. Avgiften för detta är 100 kr per natt. Förbokning görs som tidigare via hemsidan. Om ni har bokat plats som ni inte kommer att använda får ni gärna maila oss.

2014-05-20

Med 138 anmälda lag är samtliga åldersklasser fulla och det är även välfyllt på våra förläggningar. Det går fortfarande att anmäla sig för att stå på reservlistan. Nu planerar vi för fullt för en härlig helg i augusti

2014-04-14

Nu har vi fått så många anmälningar i 7-manna att vi tyvärr inte kan ta emot fler lag. Anmäl gärna ändå så sätter vi er på reservlistan. I 11-manna finns det fortfarande några platser kvar.

2014-03-28

Intresset för årets cup är rekordstort vilket är grymt kul och hittills har vi ca 110 lag anmälda. Vi har fått så många anmälningar i pojkar 11 att vi tyvärr inte kan ta emot fler i denna klassen, men det går bra att anmäla sig som reserv. I övriga 7-manna-klasser finns det bara några enstaka platser kvar per klass. Vänta inte med er anmälan!

2013-12-31

Till 2014 har vi gjort en mindre justering i tävlingsreglerna angående dispenser. Detta innebär att överåriga spelare inte får ha detagit i övriga lag i cupen. Se inbjudan för mer info.

2013-11-16

Redan nu hoppas vi att ni planerar in en av höjdpunkterna under sommaren 2014, nämligen Färgelanda Cup 8-10 augusti.

Praktisk information finns i inbjudan och anmälan görs via anmälningsformuläret på hemsidan.

Vi ser redan nu fram emot en fantastisk fotbollshelg i Färgelanda nästa sommar och hoppas vi får dela den med er!

Vi hälsar alla hjärligt välkomna till Färgelanda Cup 8-10 aug 2014!