2020-06-09

Vi måste tyvärr meddela att Färgelanda Cup 2020 är inställd på grund av rådande pandemi. Fotbollsfesten i Färgelanda brukar samla ca 5000 personer under helgen och ett sådant arrangemang är inte möjligt med gällande restriktioner. Säkerheten för våra deltagare , funktionärer, övriga besökare och kommuninvånare går alltid i första hand.

Alla lag som betalat in avgifter har möjlighet att låta dessa ligga kvar till nästa år och på så sätt redan nu säkra en plats i Färgelanda cup 13-15/8 2021.De lag som väljer detta alternativet behöver inte göra något, laget förs automatisk över till nästa års cup. Ni kan sen lämna återbud fram till 31/1 2021 och få pengarna tillbaka. Lag som ännu inte hunnit betala anmälningsavgiften får anmäla sej på nytt inför 2021.

För lag som väljer att dra tillbaka sin anmälan återbetalas alla avgifter. Kontakta oss via mail fargelandacup@fargelandaif.se senast 30/9 2020, därefter anses laget anmält till 2021 års cup.

2020-04-02

Vi har fått en del frågor om hur vi tänker kring genomförandet av Färgelanda Cup 2020 och vi fortsätter planeringen och hoppas att få uppleva denna fotbollsfest och vårt 30-års jubileum. Det är 4 månader tills cupen ska starta och vi hoppas att det då är möjligt att genomföra cupen men självklart följer vi gällande rekommendationer och beslut.

Hittills är antalet anmälda lag i nivå med de senaste åren och har ni inte redan anmält er så är ni VÄLKOMNA med er anmälan. Vi har som vanligt ett tak på max 140 lag. När det gäller gästkorten så är sista inbetalning 11/7 och vi betalar alltid tillbaka hela gästkortsavgiften om man inte kan delta.

2019-10-13

Nu är anmälan öppen för den 30:e upplagan av Färgelanda Cup som går av stapeln i augusti 2020. Anmäl ditt lag redan idag för att få vara med på en av sommarens fotbollshöjdpunkter!
Laganmälan

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Färgelanda Cup 7 - 9 aug 2020!